شبکه های اجتماعیمقالات

آموزش دیلیت اکانت و حذف صفحه روبینو در روبیکا

آموزش دیلیت اکانت و حذف صفحه روبینو در روبیکا

آموزش دیلیت اکانت و حذف صفحه روبینو در روبیکا

روبینو یک اپلیکیشن در فضای مجازی میباشد که شبیه ساز نرم افزار اینستاگرام میباشد که توسط تیم روبیکا طراحی شده و وارد بازار شده است . برای ثبت نام در روبینو حتما باید عضو نرم افزار روبیکا باشید. ما در مقاله های قبلی آموزش کار با روبینو را برایتان به اشتراک گذاشته بودیم و حال قصد داریم حذف صفحه ساخته شده در روبینو را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم .

 

حذف صفحه روبینو در روبیکا :

برای انجام این کار کافیست شما وارد پیام رسان روبیکا شوید . سپس وارد بخش روبینو شوید .

هر شخص میتواند در روبینو چندین صفحه بسازد حال شما به صفحه ای که قصد حذف آن را دارید بروید

حذف صفحه روبینو در روبیکا

خب اکنون بر روی صفحه خود که در سمت راست قرار دارد بزنید و وارد صفحه خود شوید

حذف صفحه روبینو در روبیکا

توجه داشته باشید با حذف صفحه ، تمام عکس و فیلم های اشتراک گذاری شده برای همیشه پاک خواهد شد. پس در هنگام حذف صفحه دقت نمایید.

بر انجام اینکار باید در بالای صفحه سمت چپ بر روی ارم سه نقطه ای یکبار بزنیم

حذف صفحه روبینو در روبیکا

اکنون برای شما گزینه ای با عنوان “حذف صفحه” قابل مشاهده میباشد . برای حذف بر روی آن بزنید

حذف صفحه روبینو در روبیکا

در این قسمت از شما سوال میپرسد ایا از حذف این صفحه مطمئن هستید یا خیر؟ در صورتی که قصد حذف صفحه را دارید بر روی “تایید ” یا اگر از حذف صفحه پشیمان شده اید بر روی انصراف بزنید.

 

اگر در روبینو صفحه دارید و کار با روبینو را بلد نیستید کافیست آموزش هایی که برای شما آماده کرده ایم را مطالعه نمایید. در صورتی که مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام فرمایید تا آموزش حل مشکلات را بصورت تصویری برای شما در سایت قرار دهیم

آموزش کار با نرم افزار روبینو

 

منتظر نظرات و انتقادات شما درباره این مقاله هستیم

لینک کوتاه مطلب : https://a4fran3.ir/?p=16344
  1. سلام و ارادت …ببخشید چرا برای صفحه من اون سه نقطه رو نداره….
    ولی روبیکایی که در حال حاضر ازش استفاده میکنم صفحه هاش شبیه اون آموزش روبینو گذاشتید هست.
    لطفا راهنمایی کنید چگونه برای همیشه صفحه روبینو را حذف کنم؟

  2. وقتی که یک صفحه با نام کاربری مشابه است قابلیت حذف ندارد و باید یکی از آنها را تغییر داد تا امکان حذف صفحه داشته باشبم ولی وقتی یکی از آنها را تغییر میدهیم دیگری هم تغییر می کند.
    چه کار باید کرد که یکی از انها را نامش را عوض کنیم بدون اینکه نام کاربری هم تغییر کند تا امکان حذف صفحه را داشته باشیم؟
    آیا نمیتوان کاری کرد که دیگر هیچ صفحه ای نباشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن