برچسب‌گذاری گروه چهره در گوگل فوتوز Google Photos

برچسب‌گذاری گروه چهره در گوگل فوتوز Google Photos

برچسب‌گذاری گروه چهره در گوگل فوتوز Google Photos

برچسب‌گذاری گروه چهره در گوگل فوتوز Google Photos

وقتی گروه چهره‌تان را به‌عنوان «من» برچسب‌گذاری می‌کنید، از مزایای زیر برخوردار می‌شوید:

  • آثار شخصی‌شده‌تری دریافت می‌کنید. مثلاً فیلمی با عکسی‌هایی از شما.
  • نتایج جستجوی شخصی‌شده می‌بینید. می‌توانید با جستجوی «من»، به‌آسانی عکس‌های حاوی چهره‌تان را پیدا کنید.
  • کمک کنید مخاطبین آسان‌تر پیشنهادهایی برای هم‌رسانی با شما دریافت کنند. وقتی مخاطبینتان عکسی از شما می‌گیرند، ممکن است پیشنهادی برای هم‌رسانی این عکس با شما دریافت کنند.

توجه: این ویژگی در همه کشورها در دسترس نیست.

گروه چهره‌تان را تأیید کنید و به مخاطبینتان کمک کنید پیشنهادهایی برای هم‌رسانی عکس با شما دریافت کنند

اگر برچسب چهره «من» را انتخاب کنید، به برنامه Google Photos در دستگاه‌های مخاطبینتان کمک می‌کنید تصاویر شامل چهره‌تان را گروه‌بندی کند. با این کار، Google Photos می‌تواند پیشنهادهایی برای آن‌ها ارسال کند که عکس‌های شامل چهره‌تان را با شما هم‌رسانی کنند.

  1. در تلفن یا رایانه لوحی Android، برنامه Google Photos را باز کنید؛
  2. روی منو تنظیمات گروه‌بندی چهره‌های مشابه ضربه بزنید؛
  3. اگر قبلاً گروه‌بندی چهره را روشن نکردید، آن را روشن کنید؛
  4. در زیر «No face labeled as Me» (هیچ چهره‌ای به‌عنوان من برچسب‌گذاری نشده است)، روی Choose (انتخاب) ضربه بزنید؛
  5. چهره‌تان را انتخاب کنید. روی تأیید ضربه بزنید. با این کار، ویژگی کمک به مخاطبین برای تشخیص چهره‌تان به‌طور خودکار روشن می‌شود.

چه کسی می‌تواند پیشنهاد هم‌رسانی عکس با شما دریافت کند

  • مخاطبینی که با آن‌ها در Google Photos و Gmail تعامل داشته‌اید، ممکن است برای هم‌رسانی عکس‌هایی که از شما دارند با شما پیشنهاد دریافت کنند.
  • اگر با مخاطبین جدید ازطریق Google Photos، آلبوم‌های مشترک یا Gmail تعامل برقرار کنید، ممکن است این مخاطبین جدید برای هم‌رسانی عکس با شما پیشنهاد دریافت کنند.
  • اگر رایانامه‌ها یا آلبوم‌های مشترک با برخی از مخاطبین را حذف کنید، ممکن است دیگر پیشنهادی برای اشتراک‌گذاری با خود دریافت نکنند.

برای بررسی مخاطبینی که درحال‌حاضر ممکن است پیشنهاد دریافت کنند به photos.google.com/settings/contacts بروید.

اگر نمی‌خواهید فردی پیشنهاد دریافت کند، می‌توانید او را مسدود کنید.

چیزهایی که باید بدانید

اگر گروه چهره «من» خود را برچسب‌گذاری کنید و به مخاطبینتان کمک کنید شما را در عکس‌ها تشخیص دهند:

  • به مخاطبینتان امکان می‌دهید درباره ارسال عکس‌هایتان به شما پیشنهاد دریافت کنند اما به‌صورت عمومی در عکس‌ها نشان‌گذاری نخواهید شد. نشان‌گذاری عمومی در Google Photos امکان‌پذیر نیست؛
  • ممکن است مخاطبینتان پیشنهادی برای هم‌رسانی دریافت کنند، اما خودشان می‌توانند درباره هم‌رسانی با شما تصمیم بگیرند.
  • حتی اگر گروه چهره‌ای را به‌عنوان «من» برچسب‌گذاری نکنید، شاید اگر مخاطبینتان در گذشته عکس‌های حاوی چهره‌تان را با شما هم‌رسانی کرده باشند پیشنهادهایی برای هم‌رسانی با شما دریافت کنند.

تغییر یا برداشتن برچسب چهره «من»

اگر چهره اشتباهی را انتخاب کرده باشید، می‌توانید برچسب چهره «من» را به چهره موردنظرتان تغییر دهید. همچنین می‌توانید گروه چهره‌تان را بردارید، اما آثار شخصی‌شده کمتری دریافت خواهید کرد و مخاطبینتان سخت‌تر پیشنهادهایی برای هم‌رسانی با شما دریافت می‌کنند.

  1. در تلفن یا رایانه لوحی Android، برنامه Google Photos را باز کنید؛
  2. روی منو تنظیمات گروه‌بندی چهره‌های مشابه ضربه بزنید؛
  3. روی چهره برچسب‌گذاری‌شده به‌عنوان من ضربه بزنید؛
  4. برای تأیید گروه چهره درست، چهره‌ای را انتخاب کنید یا روی برداشتن برداشتن برچسب ضربه بزنید.

توقف اجازه به مخاطبین برای دریافت پیشنهادهایی براساس برچسب چهره «من» مربوط به شما

مخاطبینتان نمی‌توانند براساس این برچسب پیشنهادهایی برای هم‌رسانی عکس‌هایی که از شما دارند دریافت کنند، اما شما همچنان فیلم و پویانمایی شخصی‌شده دریافت خواهید کرد.

  1. در تلفن یا رایانه لوحی Android، برنامه Google Photos را باز کنید؛
  2. روی منو تنظیمات گروه‌بندی چهره‌های مشابه ضربه بزنید؛
  3. کمک به مخاطبین برای تشخیص چهره‌تان را خاموش کنید

لینک کوتاه:

https://a4fran3.ir/?p=20581

هیچ نظری وجود ندارد

مطالب تصادفی